קרמשניט בקלי קלות

24-03-2024 | ירון צחר

הקינוח הכי טעים, בגרסה מהירה וקלה במיוחד בשבילכם, מתכון מנצח לקרמשניט שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים
אבקת סוכר
לקרם פטיסייר:
4 חלמונים גודל M
½ כוס סוכר
½2 כפות קורנפלור
½ כפית תמצית וניל
500 מ"ל חלב

אופן ההכנה:

פותחים את הבצק על משטח העבודה .
חותכים את הבצק לריבועים בגודל שתבחרו . מניחים את ריבועי בצק העלים על תבנית אפייה, שתחתית התבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים על הבצק סוכר ומעל הבצק מניחים שוב נייר האפייה.
מכניסים את התבנית עם בצק העלים לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 160מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. יש לאחר 15 דקות יש לבדוק באם הבצק קיבל גוון זהוב.
מוציאים את עלי בצק הקרמשניט האפויים מהתנור ומעבירים לקירור בטמפ' החדר.
לקרם פטיסייר
מוסיפים לסיר קטן את החלמונים, הסוכר, הווניל והקורנפלור, וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לסיר את החלב, וטורפים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
מניחים את הסיר על להבה בינונית, ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהקרם מקבל מרקם סמיך ומבעבע. ממשיכים לבשל את הקרם במשך דקה נוספת, ומסירים את הסיר מהכיריים.
במידה ונוצרו בקרם גושים, מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לפני שמצננים אותו.
בעזרת לקקן, מעבירים את הקרם מהסיר לקערה. ולאחר שהקרם הצטנן מעט, עוטפים עם ניילון נצמד את פני הקערה, ומכניסים את הקרם לקירור.
הרכבת העוגה:
מוסיפים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים את הקרם מעל עלה הבצק האפוי באופן שווה, ויוצרים 3 שכבות. מפדרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.
לפני ההגשה מפזרים על פני העוגה אבקת סוכר.

בתאבון…

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

ספגטי בולונז שכולם אוהבים

ספגטי בולונז מהיר! 20 דקות על האש ומקבלים תבשיל בשר…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

השניצל המושלם

אחד המאכלים המנחמים שקיימים! מדובר באהבה חוצה גילים ומגדרים, אין…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פיצת עגבניות קלאסית לאירוח מושלם

אפשר כבר להריח את ״ניחוח״ בצק השמרים, שמרמז על הארוחה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עראייס על המחבת

אז איך מכינים עראייס מושלם על מחבת? בדיוק כמו שמכינים…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - קרמשניט בקלי קלות - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.